Bărbat din Timişoara, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane, apoi a sărit pe geam

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, miercuri, după ce a injunghiat două persoane şi apoi s-a aruncat pe geam de la etajul doi.

419 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Timişoara, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane, apoi a sărit pe geam

Bărbat din Timişoara, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane, apoi a sărit pe geam

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat din Timişoara, acuzat de tentativă la omor calificat.

„În fapt, s-a reţinut că în data 28 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timişoara, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal care a degenerat, folosind un cuţit de bucătărie, inculpatul ar fi înjunghiat două persoane, una la nivelul abdomenului, iar pe cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă, fiind produse plăgi penetrante şi fiind pusă în primejdie viaţa victimelor”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După comiterea faptei, individul a părăsit locul sărind pe geam de la etajul doi al imobilului.

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în acest caz, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici