Bărbat din Ucraina, ajutat de jandarmi şi poliţiştii de frontieră să ajungă la familia sa din Bucureşti

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Ucraina, a ajuns în România şi a cerut sprijinul poliţiştilor de frontieră şi jandarmilor din Botoşani pentru a ajunge la Bucureşti, acolo unde era aşteptat de familia sa.

1430 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Ucraina, ajutat de jandarmi şi poliţiştii de frontieră să ajungă la familia sa din Bucureşti

Ucraineanul s-a prezentat vineri la sediul Jandarmeriei Botoşani şi a solicitat sprijin pentru a ajunge la Bucureşti, unde îl aştepta familia.

„Jandarmii au luat legătura cu Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Botoşani, ucraineanul fiind predat în cele din urmă unui echipaj mixt format dintr-un jandarm şi un poliţist de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru clarificarea situaţiei legale a acestuia. Echipajul a preluat cetăţeanul şi l-a condus la Gara Botoşani, unde i-a obţinut un bilet de tren gratuit cu destinaţia Gara de Nord - Bucureşti. Poliţistul de frontieră şi jandarmul s-au asigurat că acesta a urcat în tren, pentru a ajunge la familia sa, cu care a reuşit să ia legătura tot prin intermediul colegilor noştri”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani.

Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) Botoşani este un centru integrat dedicat sprijinirii refugiaţilor din Ucraina, care funcţionează 24/7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici