Bărbat găsit mort într-un apartament din Sibiu, cu urme de lovituri pe corp

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort, marţi dimineaţă, într-un apartament din municipiul Sibiu, iar procurorii au deschis o anchetă, având suspiciunea că acesta ar fi fost ucis în bătaie de alţi patru bărbaţi, trei dintre suspecţi fiind prinşi.

171 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort într-un apartament din Sibiu, cu urme de lovituri pe corp

Bărbat găsit mort într-un apartament din Sibiu, cu urme de lovituri pe corp (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Crima a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Mehedinţi din municipiul Sibiu, unde un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort, având pe corp mai multe leziuni produse prin lovire.

Potrivit prim-procurorului Parchetului Tribunalului Sibiu, Adriana Şandru, în acest caz sunt suspectaţi patru bărbaţi, trei dintre ei fiind prinşi.

"A fost o ceartă între mai mulţi bărbaţi pe fondul consumului de alcool. Asupra victimei s-au descoperit mai multe leziuni produse prin lovire. În cauză există indicii că fapta a fost comisă de patru bărbaţi, trei dintre aceştia fiind prinşi, iar unul fiind căutat în acest moment", a declarat corespondentului MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului Tribunalului Sibiu, Adriana Şandru.

Potrivit acesteia, procurorii criminalişti nu au stabilit încă toate împrejurările în care s-a produs fapta.

Conform vecinilor, apartamentul în care a avut loc crima îi aparţine unui bărbat de 30 de ani, care locuia acolo, dar, întrucât mama şi sora sa sunt plecate în străinătate, avea şi chiriaşi.

Procurorii nu au stabilit, până la ora transmiterii acestei ştiri, dacă bărbatul ucis era unul dintre chiriaşi sau un bărbat venit în vizită, însă proprietarul apartamentului este unul dintre suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici