Bărbat împuşcat în picioare când încerca să fugă de poliţişti

  • Un bărbat de 37 de ani a fost împuşcat, miercuri, când încerca să fugă de poliţişti.
  • Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru infracţiunile de trafic de minori şi tâlhărie.
  • Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat în stare de conştienţă la spital.
271 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat în picioare când încerca să fugă de poliţişti

„Miercuri, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au obţinut informaţii de interes operativ cu privire la locaţia în care s-ar afla un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cămăraşu, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare preventivă de către Tribunalul Cluj, pentru infracţiunile de trafic de minori şi tâlhărie”, anunţă IPJ Cluj.

Bărbatul a fost găsit pe un teren viran din localitatea Cămăraşu, fiind somat să se oprească din deplasare.

„Întrucât acesta nu ar fi respectat indicaţiile şi ar fi încercat să se sustragă, s-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior în direcţia bărbatului, fiind rănit în zona membrelor inferioare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat în stare de conştienţă la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor şi circumstanţelor în care a avut loc evenimentul, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se menţionează în finalul comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici