Bărbat împuşcat în picior de un poliţist pe care îl atacase cu pietre, la Medgidia

Un bărbat din Medgidia a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în picior de un poliţist pe care îl atacase cu pietre, incidentul având loc pe o stradă din localitate, unde un echipaj de poliţie mersese să cerceteze un caz de furt.

242 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat în picior de un poliţist pe care îl atacase cu pietre, la Medgidia

Bărbat împuşcat în picior de un poliţist pe care îl atacase cu pietre, la Medgidia (Imagine: MediafaxFoto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Bogdan Păduraru, o patrulă de siguranţă publică de la Poliţia Medgidia care se afla, duminică, pe strada Ulmilor din localitate a observat un autoturism despre care existau informaţii că ar fi fost folosit la furturile de animale, un astfel de furt fiind reclamat cu o noapte înainte într-o localitate învecinată.

Oamenii legii au sesizat dispeceratul şi au rămas la faţa locului pentru a-l identifica pe proprietar, moment în care trei bărbaţi s-au apropiat de zona unde se afla maşina. La întrebările poliţiştilor cu privire la deţinătorul autoturismului, cei trei au devenit agresivi, iar unul dintre ei a aruncat cu pietre în membrii echipajului, un poliţist fiind lovit.

Pentru ca situaţia să nu degenereze, unul din poliţişti a scos pistolul şi, după avertizări prealabile, a tras spre agresori, lovindu-l pe unul dintre ei în picior, spune sursa citată. Deşi rănit la un picior, bărbatul a fugit pe câmpurile din apropiere, fiind prins după câteva ore. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Medgidia, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorilor, pentru stabilirea activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi. De asemenea, şi poliţistul care a tras cu pistolul este cercetat pentru a se stabili condiţiile în care a folosit armamentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici