Bărbat lovit cu pumnii şi picioarele şi abandonat în faţa unei biserici

Un bărbat a fost lovit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu pumnii şi picioarele de alţi doi bărbaţi, care au fugit şi au abandonat victima în stare de inconştienţă în faţa unui biserici din Botoşani.

582 afișări
Imaginea articolului Bărbat lovit cu pumnii şi picioarele şi abandonat în faţa unei biserici

Bărbat lovit cu pumnii şi picioarele şi abandonat în faţa unei biserici

Potrivit Jandarmeriei Botoşani, un echipaj a intervenit după ce prin apel la 112 a fost sesizată producerea unei altercaţii în faţa bisericii Sfântul Ilie.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că doi bărbaţi au lovit cu pumnii şi picioarele o persoană până când aceasta a căzut pe trotuar, în stare de inconştienţă, după care au fugit.

„Jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar după puţin timp s-au întâlnit cu un poliţist aflat în timpul liber, care l-a reţinut pe unul dintre agresori, în vârstă de 24 de ani, şi l-a predat jandarmilor, acesta refuzând să dezvăluie identitatea celei de-a doua persoane implicate în agresiune”, a transmis IJJ Botoşani.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanţă, fiind transportat la UPU pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Agresorului i-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală pentru lovire şi alte violenţe. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici