Bărbat mort, care avea o datorie de 90.000 de lei, executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea

Fostul şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea, mort în urmă cu două săptămâni, este executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea. Bărbatul avea o datorie de 90.000 de lei către un om de afaceri din Focşani.

228 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort, care avea o datorie de 90.000 de lei, executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea

Bărbat mort, executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Vrancea

Fostul şef al OPC Vrancea a murit din cauza unui infarct la începutul lunii august, iar decizia instanţei a apărut luni.

Hotărârea este definitivă.

„Admite cererea (...). Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu: sentinţa civilă nr. (...) pronunţată de Judecătoria Focşani. Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică şi dată în camera de consiliu, astăzi, 26.08.2019”, se arată în soluţia pe scurt publicată de Judecătoria Focşani.

Bărbatul decedat a fost executat silit pentru o datorie de 90.000 de lei. Este vorba despre o suma care a fost împrumutată de la un om de afaceri în două tranşe, în anul 2014.

Împrumutul a fost garantat cu un teren situat în apropiere de oraşul Focşani care, ulterior, a devenit subiectul unui proces, procurorii dovedind că pământul a fost obţinut în baza unor acte false.

Conform legii, datoriile unei persoane decedate vor fi imputate moştenitorilor.

Fostul şef al OPC Vrancea are doi copii din prima căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici