Bărbat prins în Capitală după ce a ameninţat cu pistolul o farmacistă, pentru a primi analgezice

Un bărbat cunoscut ca fiind consumator de droguri a fost prins de poliţiştii bucureşteni, duminică, la scurt timp după ce a intrat, înarmat cu un pistol cu aer comprimat, într-o farmacie de pe Şoseaua Mihai Bravu şi a obligat-o pe farmacistă să-i dea trei fiole cu un analgezic puternic.

532 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în Capitală după ce a ameninţat cu pistolul o farmacistă, pentru a primi analgezice

Bărbat prins în Capitală după ce a ameninţat cu pistolul o farmacistă, pentru a primi analgezice (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a produs în jurul orei 11.00.

Bărbatul, intrat în farmacie înarmat şi cu o cagulă pe faţă, a ameninţat-o pe farmacistă să-i dea trei fiole de oxidorol - medicament folosit, de regulă, în cazul durerilor severe.

Imediat după ce bărbatul a părăsit farmacia, angajata acesteia a sunat la 112. La puţin timp după aceea, poliţiştii Secţiei 8 l-au găsit pe bărbat în zona farmaciei.

Acesta, cunoscut ca fiind consumator de droguri, este audiat la Secţia 8, sub acuzaţia de tâlhărie, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici