Bărbat prins transportând alcool fără forme legale cu ambulanţa

Un arădean în vârstă de 27 de ani este cercetat de poliţiştii bihoreni după ce a fost prins în timp ce transporta 2.000 de litri de alcool fără forme legale, într-o maşină cu numere de înmatriculare temporare, echipată cu girofar de culoare albastră şi însemne specifice ambulanţei.

18 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins transportând alcool fără forme legale cu ambulanţa

Bărbat prins transportând alcool fără forme legale cu ambulanţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor, comisarul-şef Dorin Sava, a anunţat, vineri, că arădeanul a fost oprit, miercuri seară, de poliţişti în apropierea localităţii Biharia, în timp ce se afla la volanul unei dube cu numere de înmatriculare temporare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iniţial, şoferul a declarat că este timişorean şi că are permis de conducere categoria B.

"În urma verificărilor, celui în cauză i-a fost stabilită adevărata identitate şi s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice", a explicat şeful SPR Bihor.

În plus, autoutilitara s-a dovedit ilegal echipată cu girofar de culoare albastră şi însemne specifice ambulanţei, iar în maşină poliţiştii au descoperit 2.000 de litri de alcool dublu rafinat, a cărui provenienţă nu a putut fi justificată.

Tânărul este cercetat pentru achiziţionare de alcool de la antreprenori neautorizaţi, conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat şi fals privind identitatea, a afirmat comisarul-şef Dorin Sava.

Poliţiştii au ridicat, în vederea cercetărilor, numerele şi certificatul de înmatriculare ale autoturismului, girofarul şi însemnele de ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici