Bărbat rătăcit într-o comună din Vaslui, căutat timp de 9 ore de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Romsilva. Cum a fost găsit

Un bărbat de 31 ani care a anunţat la 112 că s-a rătăcit în zona comunei Cozmeşti din judeţul Vaslui a fost căutat timp de 9 ore. Bărbatul a fost găsit adăpostit sub un copac, speriat şi înfrigurat.

353 afișări
Imaginea articolului Bărbat rătăcit într-o comună din Vaslui, căutat timp de 9 ore de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Romsilva. Cum a fost găsit

Bărbat de 31 ani rătăcit într-o comună din Vaslui a fost căutat timp de 9 ore

Bărbatul în vârstă de 31 ani a sunat joi seara la 112 să anunţe că s-a rătăcit undeva prin zona Fâstâci, Cozmeşti.

Pompierii din Vaslui au început căutările în zona indicată de bărbat, dar din cauza ceţii dense şi a informaţiilor oarecum contradictorii oferite de acesta acţiunea de căutare salvare a fost mult îngreunată.

În sprijinul pompierilor vasluieni au mers jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Romsilva. După aproximativ nouă ore de căutare, bărbatul a fost găsit în apropiere de pădure, pe raza comunei Gârceni. Acesta se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsit, era speriat şi suferea de frig.

Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar apoi a fost dus acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rătăcit,
căutat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici