Video Bărbat reţinut după ce în casa lui au fost găsite ţigări şi alcool de contrabandă

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au reţinut un bărbat din Târgu Jiu, după ce în locuinţa sa au găsit 28.000 de ţigarete şi peste 120 de litri de alcool de contrabandă, informează, miercuri, Poliţia Română.

27 afișări

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor DGIPI., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat, marţi, o percheziţie la locuinţa lui D.G.C., în vârstă de 36 de ani, din Târgu Jiu, suspectat de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări şi alcool.

La percheziţie, poliţiştii au identificat o importantă cantitate de ţigarete, fără documente de provenienţă şi alcool îmbuteliat în recipiente din plastic. Astfel, au fost ridicate de la locuinţa suspectului 28.000 de ţigarete şi 123 de litri de alcool.

Marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de investigare a fraudelor pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici