Bărbat reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins cu peste 1,6 kilograme de heroină

Un bărbat din Capitală a fost reţinut pentru trafic de droguri, după ce în locuinţa acestuia au fost găsite 1,6 kilograme de heroină, procurorii DIICOT urmând să ceară Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

193 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins cu peste 1,6 kilograme de heroină

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins cu peste 1,6 kilograme de heroină (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti l-au reţinut pe Florin Gheorghe, în vârstă de 33 de ani, pentru trafic de droguri de mare risc.

"Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut o cantitate importantă de heroină, drog de mare risc, drogurile fiind destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

În urma percheziţiei la locuinţa lui Florin Gheorghe, anchetatorii au găsit 1,6 kilograme de heroină.

Procurorii DIICOT cer, vineri, Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Florin Gheorghe.

Cercetările în acest caz au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov şi cu suportul informativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici