Bărbaţi care cumpărau ţigări provenite din Ucraina şi le vindeau în Timiş, reţinuţi

Doi bărbaţi care cumpărau ţigări provenite din Ucraina şi le vindeau apoi în judeţul Timiş au fost reţinuţi miercuri de poliţişti.

51 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi care cumpărau ţigări provenite din Ucraina şi le vindeau în Timiş, reţinuţi

Conform IPJ Timiş, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au făcut miercuri 9 percheziţii în judeţul Timiş, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi deţinut şi comercializat ţigarete de contrabandă.

Două mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024, doi bărbaţi în vârstă de 50 şi 54 de ani, ar fi achiziţionat ţigarete, care provin din Ucraina, pe care ulterior le-ar fi comercializat în judeţul Timiş.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 24.180 de ţigarete netimbrate, care provin din pachete netimbrate, 9 telefoane mobile, 1 DVR şi diverse documente.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici