Bărbaţi care se întoarceau de la mare, prinşi drogaţi pe Autostradă

Doi bărbaţi care se întoarceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, au fost prinşi, marţi, drogaţi la volan. Ei au acum dosar penal.

567 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi care se întoarceau de la mare, prinşi drogaţi pe Autostradă

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa au depistat un bărbat, care conducea un autoturism, pe autostrada A2, sensul spre Bucureşti, sub influenţa substantelor psihoactive - amfetamină. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

În urma controlului, a rezultat că acesta deţinea substanţe interzise, astfel că poliţiştii au sesizat unitatea de parchet competentă.

Tot marţi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa a fost depistat un alt bărbat, care conducea maşina pe A2, km 144, sensul spre Bucureşti, sub influenţa substanţelor psihoactive - cannabis. Şi pe numele lui a fost întocmit dosar penal. În urma controlului, a rezultat infracţiunea de deţinere de substanţe interzise de către un bărbat, pasager în autoturism, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici