Bărbaţi prinşi după ce au furat patru tone de benzină dintr-un vagon oprit în gară

Doi bărbaţi au fost prinşi după ce au furat patru tone de benzină dintr-un vagon cisternă care face parte dintr-un tren staţionat în Gara de Est din Ploieşti, unul dintre cei doi fiind agent al unei firme de pază care ar fi trebuit să supravegheze zona unde s-a produs furtul.

379 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi prinşi după ce au furat patru tone de benzină dintr-un vagon oprit în gară

Bărbaţi prinşi după ce au furat patru tone de benzină dintr-un vagon oprit în gară (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, o patrulă de jandarmi a surprins, duminică, în zona Gării de Est din Ploieşti, mai multe persoane care sustrăgeau benzină dintr-un vagon-cisternă ce face parte dintr-un tren cu 30 de vagoane, staţionat în Gara de Est, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul apariţiei jandarmilor, persoanele surprinse au fugit, iar după o urmărire de cinci minute echipajul a prins doi bărbaţi, ambii din Ploieşti.

În vegetaţia deasă din jurul gării, jandarmii au găsit 147 de bidoane de plastic cu capacitatea cuprinsă între 20 şi 50 de litri, pline cu benzină, precum şi mai multe furtunuri folosite pentru scoaterea benzinei din vagonul-cisternă. În total, cei doi scoseseră din vagon 4.085 litri de combustibil.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că unul dintre cei doi bărbaţi este angajat ca agent de pază la o firmă care supraveghează zona Gării de Est din Ploieşti.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici