Bărbatul acuzat că a pipăit o fetiţă de 12 ani a fost reţinut după mai multe ore de audieri

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Slatina, judeţul Olt, acuzat că a pipăit o copilă în vârstă de 12 ani, a fost reţinut, joi după-amiază, după mai multe ore de audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1024 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că a pipăit o fetiţă de 12 ani a fost reţinut după mai multe ore de audieri

Bărbatulul din Slatina, acuzat că a pipăit o fetiţă de 12 ani, a fost reţinut după mai multe ore de audieri

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Părinţii fetei de 12 ani au reclamat că, miercuri seara, un vecin le-a pipăit copila şi i-a cerut să meargă cu el în scara blocului.

Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului şi l-au căutat încă de miercuri seară. Bărbatul a fost ridicat, joi dimineaţa, chiar de la domiciliu.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este căsătorit şi are doi copii.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici