Bărbatul acuzat că a ucis un om pe scările staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, arestat

Bărbatul acuzat că, duminică, a ucis un om pe scările staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, a fost arestat, luni, pentru 30 de zile, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB).

514 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că a ucis un om pe scările staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, arestat

Bărbatul acuzat că a ucis un om pe scările staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, arestat (Imagine: Shutterstock)

Conform procurorilor, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.40, Ovidiu Radu Picoş, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla pe scările de la intrarea în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, la intrarea dinspre şoseaua Viilor, a înjunghiat un alt bărbat, de 52 de ani, care a murit, ulterior, la spital.

Potrivit unor surse judiciare, ce doi erau colegi de serviciu şi lucrau ca paznici în Parcul Carol.

Aceştia ar fi avut un conflict mai vechi, iar în ziua crimei, ucigaşul, care era acasă, l-a văzut pe fereastră pe colegul său, care se îndrepta spre gura de metrou. Picoş a luat un cuţit şi a pornit imediat în urmărirea victimei, pe care a ajuns-o din urmă pe scările de acces la metrou, unde, de altfel, a şi avut loc incidentul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici