Bărbatul acuzat că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani într-o scară de bloc, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 41 de ani, bănuit că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani în scara blocului în care aceasta locuia, a fost reţinut, miercuri seara, de poliţiştii din Bacău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani într-o scară de bloc, reţinut de poliţişti

Bărbatul acuzat că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani într-o scară de bloc, reţinut de poliţiştii

Incidentul s-a petrecut marţi seara, când fata se întorcea acasă. Aceasta le-a spus poliţiştilor că a fost atacată după ce a intrat în scara blocului, dar că a reuşit să fugă în apartament, unde i-a povestit totul mamei ei.

Cele două au mers la spital, iar medicii au fost cei care au anunţat poliţia.

„Pe 21 mai, în jurul orei 19.00, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată de personalul spitalului, despre faptul că s-a prezentat o minoră de 14 ani, din localitate, care a relatat faptul că a fost victima unei tentative de viol şi acuza dureri la nivelul umărului. Din cercetările poliţiştilor, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 18.00, minora a intrat în casa scării unde locuieşte, după ea intrând şi un bărbat care a început să tragă de hainele acesteia, a pipăit-o şi a agresat-o fizic. Minora a reuşit să scape şi a intrat în apartament”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii l-au reţinut, miercuri seara, pe suspect, un bărbat de 41 de ani, din Bacău. Acesta va fi prezentat, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici