UPDATE Bărbatul bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci a fost lăsat în libertate

Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci a fost prins. El a fost audiat la sediul Poliţiei, însă nu a fost reţinut, în lipsa probelor suficiente.

345 afișări
Imaginea articolului UPDATE Bărbatul bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci a fost lăsat în libertate

Bărbatul bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci a fost prins

Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci nu a fost reţinut. El a fost audiat la sediul Poliţiei, iar la final a fost lăsat să plece acasă.

Surse apropiate anchetei susţin că bărbatul a fost lăsat în libertate deoarece în acest caz nu sunt foarte multe probe. Se pare că presupusul agresor ar fi recunoscut în faţa poliţiştilor că a atins fata de 5 ani, dar nu în zona genitală, aşa cum susţin victima şi mama ei. În plus, în parcul în care s-a produs incidentul nu sunt camere de monitorizare.

Bărbatul era căutat de poliţişti încă de marţi, atunci când a avut loc agresiunea. Miercuri, el a fost găsit şi, în prezent, este audiat de anchetatori. El este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din oraşul Tecuci.

Incidentul s-a produs marţi, la prânz, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci. Copila se afla la un loc de joacă şi se pare că individul a urmărit-o. Bărbatul a profitat de neatenţia mamei şi ar fi atins-o pe fată în zona genitală.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Poliţiştii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pedofil,
tecuci,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici