Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etajul opt, cu un copil în braţe, a fost preluat de Poliţie

  • UPDATE: Bărbatul a fost dus la secţia de Poliţie, iar copilul de 4 ani a fost preluat în siguranţă.
  • Un bărbat de 32 de ani a ameninţat vineri că se aruncă în gol, de la etajul 8 al unui bloc din Bucureşti.
  • Acesta ţinea un copil în braţe. Incidentul a avut loc pe Strada Topolovăţ din sectorul 6.
  • Bărbatul ar fi divorţat, iar pe numele său ar fi fost emis un ordin de restricţie.
1131 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etajul opt, cu un copil în braţe, a fost preluat de Poliţie

UPDATE 12:50: Bărbatul de 32 de ani care ameninţa că se aruncă de pe un bloc din Sectorul 6 al Capitalei a fost dus la secţia de Poliţie. Copilul de 4 ani a fost preluat în siguranţă şi este împreună cu mama sa, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a anunţat că apelul privind situaţia din Sectorul 6, unde un bărbat ameninţa că se aruncă de la etajul 8, având copilul în vârstă de 4 ani în braţe, a venit în jurul orei 11.00.

„La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti ai Secţiei 25 Poliţie şi salvatori din cadrul ISUBIF. A fost solicitat sprijinul negociatori lor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, care au ajuns la adresă în cel mai scurt timp. Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest”, transmit reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Copilul a fost preluat în siguranţă şi se află împreună cu mama sa, fiind evaluat medical.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie şi au fost declanşate cercetări.

În prezent se analizează situaţia şi urmează să fie dispuse măsuri legale.

În cadrul acţiunii, poliţia a beneficiat şi de suportul Serviciul Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici