Bărbatul care s-a aruncat în faţa metroului este în stare gravă. Medicii i-au amputat una dintre mâini

Bărbatul care s-a aruncat în faţa metroului sâmbătă seara este în stare gravă, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Spitalului Universitar, medicii amputându-i una dintre mâini, el suferind, totodată, şi o fractură la coloana cervicală.

4948 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care s-a aruncat în faţa metroului este în stare gravă. Medicii i-au amputat una dintre mâini

Bărbatul care s-a aruncat în faţa metroului este în stare gravă. Medicii i-au amputat una dintre mâini

În prezent, bărbatul este internat pe secţia de Terapie Intensivă a spitalului.

Încă de când a ajuns la unitatea medicală, el a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe. În cursul nopţii, bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale de către o echipă multidisciplinară formată din medici de la Ortopedie si Chirurgie Plastică.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a încercat să îşi ia viaţa şi s-a aruncat în faţa metroului, sâmbătă seara, el fiind scos de sub tren şi transportat la Spitalul Universitar din Capitală. Incidentul s-a produs la staţia de metrou Păcii.

Din primele date, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă.

Oficialii Metrorex au afirmat, pentru MEDIAFAX, că traficul a fost afectat, temporar, iar circulaţia s-a desfăşurat pe un singur fir între staţiile Preciziei şi Lujerului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrou,
bărbat,
suicid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici