Bărbatul care şi-a omorât concubina şi pe cele două fiice s-a sinucis cu o supradoză de insulină

Bărbatul din Râmnicu Sărat care în luna mai şi-a omorât concubina şi pe cele două fetiţe ale sale, ambele minore, a murit la Spitalul de Urgenţe Floreasca după ce a încercat să se sinucidă în penitenciar, administrându-şi o supradoză de insulină, el nefiind la prima tentativă de sinucidere.

241 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a omorât concubina şi pe cele două fiice s-a sinucis cu o supradoză de insulină

Bărbatul care şi-a omorât concubina şi pe cele două fiice s-a sinucis cu o supradoză de insulină (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit managerului Spitalului ”Floreasca”, Radu Macovei, bărbatul, care suferea de diabet, a murit, marţi, la ora 18.00, după ce fusese adus la unitatea medicală în urmă cu aproximativ o săptămână.

Potrivit sursei citate, pacientul a fost adus în stare gravă după ce îşi administrase o supradoză de insulină în penitenciar.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că la penitenciarul Rahova, unde se afla Florin Aurel Marcu, autorul triplului asasinat comis în luna mai, a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care bărbatul şi-a administrat supradoza de insulină cu intenţia de a se sinucide.

La începutul lunii mai, Florin Aurel Marcu, din Râmnicu Sărat, şi-a ucis concubina şi pe cele două fiice ale sale, de şapte şi, respectiv, opt ani. Bărbatul a comis crimele în momentul în care a aflat că a fost condamnat şi că trebuie să meargă la închisoare, unde mai fusese şi în trecut, pentru proxenetism şi trafic de persoane.

După o ceartă cu concubina sa, care l-a anunţat că nu-l va aştepta să iasă din închisoare, ci îşi va reface viaţa, bărbatul a înjunghiat-o mai întâi pe femeie, iar apoi pe cele două fiice ale lor. Imediat după comiterea omorurilor, Marcu a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se, însă a fost prins la timp de jandarmi. El a fost apoi încătuşat, transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar ulterior transferat de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici