Bărbatul care suna la firme şi cerea bani dându-se drept soţia lui Emil Constantinescu a fost prins

Un bărbat care a sunat la conducerea unei companii şi a cerut 6.000 de euro pentru o fundaţie caritabilă dându-se drept soţia lui Emil Constantinescu a fost prins în flagrant, vineri, în timp ce primea banii, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

6 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care suna la firme şi cerea bani dându-se drept soţia lui Emil Constantinescu a fost prins

Bărbatul care suna la firme şi cerea bani dându-se drept soţia lui Emil Constantinescu a fost prins

Bărbatul - Varga Romi, de 25 de ani, din Caraş-Severin - l-a sunat, în urmă cu o săptămână, pe vicepreşedintele companiei Lukoil de la Moscova şi a cerut 6.000 de euro pentru o fundaţie caritabilă dându-se drept soţia lui Emil Constantinescu, a precizat comisarul Christian Ciocan.

Varga Romi a venit, joi, la sediul central al companiei Lukoil din Bucureşti şi a primit 1.000 de euro, stabilind ca vineri să ia restul de bani, respectiv 5.000 de euro. Conducerea companiei din România a sesizat Poliţia, care a organizat un flagrant, bărbatul fiind prins în momentul în care primea banii, a adăugat comisarul Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că bărbatul avea o condamnare pentru înşelăciune.

Varga Romi va fi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Bărbatul a mai fost arestat pentru că a încercat să obţină beneficii din partea unor instituţii sau demnitari folosind identităţi false.

Romi Varga provine dintr-o familie cu mai mulţi copii şi a fost internat în mai multe centre de plasament. În noiembrie 1999, el a părăsit centrul de plasament întrucît împlinise 18 ani şi nu mai urma vreo formă de învăţămînt. Ulterior, Varga Romi a primit o locuinţă socială în oraşul Oţelu Roşu, dar a părăsit localitatea după câtva timp, venind în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici