Bărbatul căutat în Sibiu a fost tranşat şi aruncat în râul Cibin

  • Bărbatul căutat în râul Cibin a fost omorât în bătaie, tranşat a doua zi şi aruncat în râu în saci menajeri.
  • Suspectul a fost reţinut pentru omor şi profanare de cadavre, urmând ca judecătorului să i se ceară arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
9281 afișări
Imaginea articolului Bărbatul căutat în Sibiu a fost tranşat şi aruncat în râul Cibin

Bărbatul căutat în Sibiu a fost tranşat şi aruncat în râul Cibin

Conform procurolui şef secţie Ruginosu Mihaela de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, anchetatorii s-au sesizat din oficiu, iar din cercetări a reieşit că, în 16 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de acasă.

Investigaţiile au arătat că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16 spre 17 februarie.

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi le-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17 spre 18 februarie”, arată sursa citată.

Joi, suspectul i-a dus pe anchetatori la locul unde a aruncat părţile din cadavru.

Bărbatul dispărut de acasă a fost căutat, joi, de mai multe echipaje de la ISU şi Poliţie în râul Cibin, din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici