Bărbatul cu arsuri în urma exploziei de la Navrom, transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Bărbatul care a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului în urma exploziei urmate de incendiu de la o navă aflată în reparaţii la Şantierul Navrom Galaţi a fost transportat, luni seara, la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

1016 afișări
Imaginea articolului Bărbatul cu arsuri în urma exploziei de la Navrom, transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Bărbatul cu arsuri în urma exploziei de la Navrom, transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi au declarat luni seara corespondentului MEDIAFAX că bărbatul de 54 de ani, care a suferit arsuri în urma exploziei urmate de incendiu, de la Navrom Galaţi, a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, din Bucureşti, starea sa fiind gravă.

Potrivit acestora, pacientul a fost preluat de ambulanţă în jurul orei 16.30 pentru a fi dus la spital, în Bucureşti, iar la ora transmiterii acestei ştiri, a fost preluat de echipa medicală a spitalului din Capitală.

Două persoane au ajuns, luni dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, fiind rănite în urma unei explozii izbucnite pe o navă aflată în reparaţii la şantierul Navrom Galaţi, una dintre victime fiind în stare critică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, explozia a avut loc în în compartimentul motoare al unei nave împingător ce se afla în secţia de reparaţii a Navrom Galaţi.
„În urma deflagraţiei urmate de incendiul care a cuprins compartimentul, un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe aproximativ 90 la sută din suprafaţa corpului, iar o femeie de 52 de ani a suferit un atac de panică şi dureri toacice”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

La faţa locului s-au depalsat trei autosopeciale cu apă şi spumă şi trei autospeciale SMURD, victimele fiind extrase şi stabilizate, apoi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici