Bărbatul din ambulanţa lovită de Manţog a murit în urma infarctului

Bărbatul aflat în ambulanţa lovită, marţi, de autoturismul condus de şeful campaniei electorale a PDL Gorj, Ionel Manţog, a murit în urma infarctului, iar rănile minore suferite în urma accidentului nu îi puteau pune viaţa în pericol, susţine Serviciul de Medicină Legală (SML) Gorj.

72 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din ambulanţa lovită de Manţog a murit în urma infarctului

Bărbatul din ambulanţa lovită de Manţog a murit în urma infarctului (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Serviciul de Medicină Legală (SML) Gorj a făcut, miercuri, autopsia lui Constantin Frăţilă, bărbatul în vârstă de 57 de ani preluat din localitatea Motru, după ce a suferit un infarct, de către ambulanţa implicată în accident.

Şeful Serviciului de Medicină Legală Gorj, dr. Claudia Beldean, a declarat, miercuri, că rezultatul autopsiei arată că decesul bărbatului a fost generat de infarct.

Claudia Beldean a afirmat că rănile suferite de acesta, în urma producerii accidentului rutier, au fost minore şi nu îi puteau pune viaţa în pericol.

"Avea o leziune în zona capului, dar de suprafaţă, fără să îi afecteze creierul, şi câte o rană uşoară, zgârieturi, la o mână şi un picior. În rest, absolut nimic, organele interne erau în perfectă stare, dar pe inimă se pot observa urmele unui infarct mai vechi şi ale celui de acum", a declarat şeful SML Gorj.

Soţia lui Constatin Frăţilă se află, în continuare, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, aceasta aflându-se în afara oricărui pericol.

Fostului lider al PDL Gorj Ionel Manţog i-a fost întocmit dosar penal în urma accidentului, Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu cercetându-l pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, după ce a ajuns cu maşina pe contrasens, în urma unei depăşiri neregulamentare, iar autoturismul său a lovit în plin o ambulanţă aflată în misiune, în care se aflau patru persoane, între care un bărbat care suferise un infarct.

Şeful de campanie al PDL Gorj a fost transferat, miercuri, de la Spitalul din Târgu Jiu la Spitalul Militar Bucureşti la solicitarea sa, rănile suferite în urma accidentului nepunându-i viaţa în pericol.

La Spitalul Judeţean din Târgu Jiu au rămas internate alte două persoane rănite în accident, respectiv şoferul ambulanţei şi soţia pacientului decedat. Asistentul medical care se afla în ambulanţă şi care a fost şi el rănit, suferind traumatisme craniene şi faciale, a fost transferat, marţi seară, la un spital din Capitală, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la faţă.

Accidentul provocat de Ionel Manţog a avut loc marţi, pe DN 66, în localitatea gorjeană Pieptani, după ce autoturismul BMW la volanul căruia se afla fostul lider al PDL Gorj a intrat într-o depăşire şi a lovit o ambulanţă care venea din sens opus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici