Bărbatul din Slovenia lovit cu cărămizi în cap într-un bar din Gorj a murit. Venise în România să cunoască familia iubitei

Bărbatul de 45 de ani din Slovenia care, pe 12 februarie, s-a bătut cu patru tineri şi a fost lovit cu cărămizi în cap într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, a murit. Cetăţeanul străin venise în România să cunoască familia iubitei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

18220 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Slovenia lovit cu cărămizi în cap într-un bar din Gorj a murit. Venise în România să cunoască familia iubitei

Bărbatul din Slovenia lovit cu cărămizi în cap într-un bar din Gorj a murit. Venise în România să cunoască familia iubitei

Bărbatul de 45 de ani, din Slovenia, internat în stare gravă la Spitalul din Craiova, pe 12 februarie, după ce s-a bătut cu patru tineri într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, a murit, procurorii schimbând luni încadrarea juridică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Cristiana Geormăneanu, a declarat, luni, corespondentuluI MEDIAFAX, că cetăţeanul străin internat în stare critică pe 12 februarie a murit la sfârşitul săptămânii trecute.

„Pacientul a ajuns în spitalul nostru pe 12 februarie, prin transfer de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. La transfer era în stare extrem de gravă, a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru neurochirurgie, diagnosticul de internare a fost politraumatism prin agresiune fizică: traumatism cranio-cerebral acut sever, traumatism facial acut şi traumatism toracic forte. Pacientul a avut o evoluţie nefavorabilă, cu tot tratamentul de terapie intensivă efectuat în spitalul nostru, în ziua de 22 februarie, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, ireversibil la manevrele de resuscitare, la ora 21.40 s-a înregistrat decesul acestuia”, a declarat Cristiana Geormăneanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, a declarat că procurorul de caz a dispus, luni, schimbarea încadrării juridice în acest caz.

În total, patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani din comuna Drăguţeşti au fost reţinuţi după scandal, pe 13 februarie, însă a doua zi au fost eliberaţi, fiind puşi sub control judiciar. Trei dintre ei au fost acuzaţi, iniţial, de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe, iar al patrulea pentru primele două infracţiuni.

După ce ar fi consumat băuturi alcoolice, ei s-au bătut cu bărbatul de 45 de ani din Slovenia, care venise în România, în vizită, la familia iubitei lui.

„Din cercetările efectuate a rezultat că la data de 12 februarie 2019, în jurul orelor 00.00, cei patru suspecţi au aplicat, cu intenţia de a ucide, persoanei vătămate, cetăţean sloven, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, precum şi cu corpuri contondente, cărămizi, la nivelul capului şi al corpului. (…) În aceleaşi împrejurări, s-a reţinut că suspecţii au tulburat ordinea şi liniştea publică”, se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, remis MEDIAFAX la începutul anchetei.

Primarul comunei Drăguţeşti, Ion Popescu, declara, la rândul său, că tinerii implicaţi nu ar fi creat niciodată probleme în localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici