Bărbatul reţinut la Roma pentru uciderea celor două românce era concubinul ambelor tinere

Mama uneia dintre cele două tinere care au fost găsite sâmbătă cu gâtul tăiat într-un hotel din Roma crede că Marian Negoiţă, barbatul suspectat că ar fi autorul crimei, era concubinul ambelor femei deoarece acesta a declarat poliţiştilor că era prietenul uneia, dar are un copil cu cealaltă.

3 afișări
Imaginea articolului Bărbatul reţinut la Roma pentru uciderea celor două românce era concubinul ambelor tinere

Bărbatul reţinut la Roma pentru uciderea celor două românce era concubinul ambelor tinere

Mama Ionicăi Urdea, din Mărăşeşti, susţine că Marian Negoiţă, cel suspectat de uciderea celor două tinere într-un hotel din Roma, era prietenul fiicei sale, cu care are şi o fetiţă de doi ani. Declaraţia femeii vine după ce autorităţile din Roma au susţinut că Marian Negoiţă era concubinul tinerei Bulai Alina Clara, din Bacău. Asfel, există posibilitatea ca Marian Negoiţă să fi fost cuncubinul ambelor tinere, despre care publicaţia "La Stampa" susţine că ar fi fost prostituate.

Mama Ionicăi Urdea din Mărăşeşti, Valentina Croitoru, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că fiica sa a plecat în urmă cu doi ani, în Italia împreună cu Marian Negoiţă.

"Fiica mea l-a cunoscut pe Marian Negoiţă în urmă cu trei ani. Eu nu am fost de acord cu relaţia lor dar ea nu a ţinut cont de ce i-am spus eu. În urmă cu doi ani, Ionica a născut o fetiţă, al cărei tată este chiar Marian Negoiţă. Când fetiţa avea doar 11 zile, fata mea a plecat în Italia cu Negoiţă şi mi-a lăsat fetiţa în grijă. Din câte ştiu eu, fiica mea lucra ca menajeră în Italia, iar Marian Negoiţă nu avea un loc de muncă. Nu ştiu de ce mi-a omorât fata", a spus Valentina Croitoru.

Ea a adăugat că a fost înştiinţată de poliţiştii din Mărăşeşti că fiica sa a fost omorâtă.

Despre Marian Negoiţă, autorităţile din Focşani nu ştiu decât că este din acest municipiu, dar nu există suficiente elemente pentru a fi identificat deoarece există foarte multe persoane care poartă acest nume şi care au cam aceeaşi vârstă cu el.

Mama Ionicăi Udrea spune însă că Marian Negoiţă s-ar fi mutat, în urmă cu câţiva ani, la Piteşti, loc în care a fost urmat şi de fiica sa.

Familia Alinei Clara Bulai, tânăra de 20 de ani din comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, găsită înjunghiată sâmbătă, împreună cu Ionica Urdea, într-un hotel din Roma, cere sprijin autorităţilor pentru repatrierea corpului neînsufleţit.

Alina Clara Bulai, in varsta de 20 de ani, a plecat din ţară în urmă cu doi ani. Părinţii ei spun că fata le-a spus că pleacă în Italia la muncă.

"Îmi amintesc şi acum, parcă este ieri. Am plecat împreună la muncă cu autobuzul de sase dimineata. Era într-o zi de luni. Seara, am aşteptat-o acasa, dar nu a venit. Nu ne-a zis că ea are de gand să plece din ţară. Abia peste două zile ne-a sunat să ne spună ca a ajuns cu bine în Italia. Ne-a spus că este bine şi ca lucrează ca menajeră într-un hotel", a spus Anton Bulai, tatăl fetei.

Părinţii tinerei au aflat despre moartea fiicei lor de la televizor.

"Urmăream ştirile şi atunci am vazut că e fetiţa noastră. Am simţit cum cade cerul pe noi. Nu stiu cum să facem, să procedam, ca noi nu am ieşit afară din ţară vreodată. Noi n-am plecat niciodată nicăieri", a precizat tatal Alinei Clara Bulai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici