Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane în schimburile de focuri de armă în Maine, găsit mort

Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane în schimburile de focuri de armă în Maine a fost găsit mort după căutări de trei zile, potrivit poliţiei.

750 afișări
Imaginea articolului Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane în schimburile de focuri de armă în Maine, găsit mort

Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane în schimburile de focuri de armă în Maine, găsit mort

Robert Card, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort din cauza „unei răni de glonţ aparent autoprovocate”, a declarat Michael Sauschuck, comisarul pentru siguranţă publică din Maine, citat de BBC.

Vestea vine la câteva ore după ce poliţia a ridicat ordinul de a nu părăsi localitatea.

Printre morţi se numără un bunic, un tânăr talentat jucător de bowling şi patru localnici cu deficienţe de auz, cu vârste cuprinse între 14 şi 76 de ani.

"Suspectul în cazul împuşcăturilor de miercuri seară a fost localizat şi este decedat", a anunţat Biroul şerifului din comitatul Androscoggin pe Facebook.

Guvernatorul statului Maine, Janet Mills, a declarat că trupul a fost găsit în Lisbon, în apropiere de locul în care au avut loc împuşcăturile, lângă un râu din Lisbon Falls.

Guvernatoarea Mills a declarat că descoperirea cadavrului suspectului va aşeza comunitatea pe "drumul lung şi dificil spre vindecare".

Atacul a avut loc miercuri seară într-un bar local şi o sală de bowling din orăşelul Lewiston.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
suspect,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici