Barbu: Construcţia a 6 centre de colectare legume-fructe va începe în acest an

Construcţia a 6 centre de colectare a legumelor şi fructelor de la fermierii români va începe în acest an, a anunţat ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

457 afișări
Imaginea articolului Barbu: Construcţia a 6 centre de colectare legume-fructe va începe în acest an

Barbu: Construcţia a 6 centre de colectare legume-fructe va începe în acest an

Într-o postare pe Facebook, ministrul Agriculturii susţine că a prezentat autorităţilor din judeţul Olt cum va arăta primul centru de colectare legume fructe din Oltenia şi terenul unde va fi amplasat.

„Mi-am luat angajamentul în faţa legumicultorilor olteni şi a primarilor noştri că vom construi acest centru pentru că trebuie să protejăm producţia românească, trebuie să ne arătăm respectul pentru fermieri şi munca lor pentru a ne asigura hrană românească, sănătoasă şi gustoasă”, susţine ministrul.

Florin Barbu a anunţat că lucrările de construcţie a primelor 6 centre, din cele 15 câte vor realizate în România, prin Casa Unirea, vor începe în acest an.

Fiecare centru va avea 3000 mp, 4 benzi se sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici