Baschetbalist de la Chicago Bulls, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un spectator - VIDEO

Pivotul francez al formaţiei Chicago Bulls, Joakim Noah, a fost amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un spectator, duminică, la meciul numărul 3 al finalei Conferinţei de Est din NBA, cu Miami, jucătorul cerându-şi scuze pentru acest gest.

115 afișări
Imaginea articolului Baschetbalist de la Chicago Bulls, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un spectator - VIDEO

Baschetbalist de la Chicago Bulls, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a insultat un spectator (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi cer scuze. Suporterul mi-a spus ceva ce am considerat a fi lipsit de respect iar eu i-am spus ceva ce nu ar fi trebuit. Eram frustrat însă nu voiam să fiu lipsit de respect", a declarat Noah luni.

Jucătorul s-a întâlnit, luni, cu oficialii NBA, care au decis să-l amendeze cu 50.000 de euro. Conform imaginilor televizate, francezul face o remarcă homofobă, la cinci minute de la începutul meciului cu Miami Heat, pierdut cu scorul de 85-96.

"Nu voiam să rănesc sentimentele nimănui. Toţi cei care mă cunosc ştiu că nu sunt aşa. Sunt un spirit deschis. Am spus un lucru rău şi îmi asum consecinţele, ca un bărbat adevărat", a declarat Noah.

Luni, o asociaţie americană împotriva insultelor de tip homofob (GLAAD) a reacţionat anunţând că este în contact cu NBA, care ia "situaţia foarte în serios".

"Scuzele lui Noah reprezintă un început bun", a anunţat asociaţia.

Luna trecută, conducătorul de joc al formaţiei Los Angeles Lakers Kobe Bryant a fost amendat cu 100.000 de dolari pentru o remarcă similară la adresa unui arbitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici