Băsescu a fost din nou la Spitalul de Urgenţă din Petroşani

Preşedintele Traian Băsescu a fost din nou, duminică dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, pentru a-i vizita pe răniţii care au rămas în unitatea spitalicească, în timp ce la Compania Naţională a Huilei s-a constituit un comitet de urgenţă.

65 afișări
Imaginea articolului Băsescu a fost din nou la Spitalul de Urgenţă din Petroşani

Preşedintele Traian Băsescu a fost din nou la Spitalul de Urgenţă din Petroşani

Traian Băsescu a mers din nou la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde au mai rămas internaţi cinci răniţi, fără să dea declaraţii sau fără ca presa să aibă acces în unitatea medicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele nu a dat declaraţii, însă directorul spitalului, Alexandrina Remescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că preşedintele a discutat cu cei cinci mineri răniţi care mai sunt internaţi aici, a căror stare este stabilă.

Între timp, la sediul Companiei Naţionale a Huilei s-a constituit un comitet de urgenţă format din ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Internelor, Cristian David, şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Comitetul trebuie să stabilească strategia scoaterii minerilor morţi din mina Petrila.

Duminică dimineaţă, cinci dintre minerii răniţi în cele două explozii de la mina Petrila, în care 12 ortaci au murit, au ajuns, duminică, la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, alţi trei fiind duşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Preşedintele Traian Băsescu a fost sâmbătă, la ora 23.10, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde mai erau internate 13 persoane rănite în urma exploziilor produse în cursul după-amiezii şi serii în subteranul minei Petrila şi s-a declarat impresionat de atitudinea personalului medical de la spitalul din Petroşani, care a venit la serviciu, unii medici şi asistente fără să fie chemaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici