Băsescu a plecat de la Cluj mai devreme decât era programat

Preşedintele Traian Băsescu a plecat de la Cluj-Napoca, joi după-amiază, în jurul orei 14.00, deşi avea programată, de la ora 15.35, o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale din judeţul Cluj, iar după aceasta era aşteptat şi la o întâlnire cu pensionarii clujeni.

37 afișări
Imaginea articolului Băsescu a plecat de la Cluj mai devreme decât era programat

Băsescu a plecat de la Cluj mai devreme decât era programat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Băsescu a plecat imediat după întâlnirea cu rectorii universităţilor clujene, care a avut loc la sediul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV).

Întrebat, la ieşirea de la întâlnirea cu rectorii universităţilor clujene, dacă va pleca direct la Bucureşti, şeful statului a răspuns: "Da", după care a dat mâna cu mai mulţi studenţi aflaţi în faţa rectoratului USAMV din Cluj-Napoca şi s-a urcat în maşină, îndreptându-se spre aeroport.

Traian Băsescu a refuzat să facă alte declaraţii.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, joi, în jurul orei 9.45, la Cluj-Napoca, după care a vizitat Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" şi a participat la "Zilele Institutului Oncologic".

Totodată, preşedintele Traian Băsescu s-a prins într-o horă la sediul Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Tehnice (UTCN) din Cluj-Napoca, fiind invitat de două studente ale Ansamblului "Românaşul " al universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici