Băsescu a semnat decretul de reînvestire a lui Daniel Morar la şefia DNA

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul de reînvestire în funcţie a lui Daniel Morar la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretul de reînvestire a lui Daniel Morar la şefia DNA

Băsescu a semnat decretul de reînvestire a lui Daniel Morar la şefia DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, şeful statului a semnat, joi, decretul pentru reînvestirea lui Daniel Marius Morar în funcţia de Procuror Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe o perioadă de trei ani.

În 4 februarie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dat, cu unanimitate, aviz favorabil pentru numirea lui Daniel Morar la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru încă trei ani.

Vicepreşedintele CSM, procurorul Bogdan Licu, a subliniat faptul că anul 2008 a fost unul dificil, iar anul acesta "ne aşteaptă raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare în domeniul Justiţiei", motiv pentru care, cu unanimitate de voturi, Daniel Morar a fost desemnat să ocupe în continuare şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Procurorul Licu a făcut un apel la colegii din CSM, la procurorul general şi la ministrul Justiţiei de a avea o comunicare mai bună în 2009, ca aceasta să nu se mai facă prin comunicate de presă în care să se atace, ci să aibă discuţii constructive.

Citeşte şi:

Daniel Morar rămâne la conducerea DNA

Predoiu: Morar, cea mai bună soluţie pentru eradicarea corupţiei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici