Băsescu a transmis condoleanţe familiilor celor cinci mineri morţi la Uricani

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe familiilor celor cinci mineri care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de la Mina Uricani, în care îşi exprimă solidaritatea cu familiile acestora, cu colegii şi cu toţi cei care i-au cunoscut.

59 afișări
Imaginea articolului Băsescu a transmis condoleanţe familiilor celor cinci mineri morţi la Uricani

Băsescu a transmis condoleanţe familiilor celor cinci mineri morţi la Uricani (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Am aflat cu profundă tristeţe vestea tragicului accident de la Mina Uricani care a condus la pierderea vieţii minerilor Borc Hici Cornel, Calotă Cosmin, Stoi Iulian, Nădrag Ion, Cucu Marian. În aceste momente de grea încercare, îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora, cu colegii şi cu toţi cei care i-au cunoscut. Transmit sincere condoleanţe familiilor victimelor acestui teribil accident. Dumnezeu să-i odihnească!", se arată în mesajul preşedintelui, citat într-un comunicat.

Trupurile celor cinci persoane care au murit în explozia care a avut loc la Mina Uricani au fost transportate cu o dubă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani.

O explozie a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Mina Uricani din Valea Jiului, iar cinci mineri au fost prinşi în subteran, echipele de salvatori coborând în mină. Explozia de metan s-a produs în momentul cuplării la reţeaua electrică a tabloului, după o revizie a acestuia. În urma exploziei, cele cinci persoane au murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici