Băsescu, dezamăgit că s-a folosit numele preşedintelui pentru trafic de influenţă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referindu-se la înregistrările în care fostul şef de la DGIPI Cornel Şerban îi invocă numele, că este dezamăgit că un ofiţer superior încearcă să facă trafic de influenţă utilizând numele preşedintelui României.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu, dezamăgit că s-a folosit numele preşedintelui pentru trafic de influenţă

Băsescu, dezamăgit că s-a folosit numele preşedintelui pentru trafic de influenţă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

El a fost întrebat cum comentează afirmaţiile şefului DGIPI, Cornel Şerban, potrivit căruia Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu au stat la coadă uşa omului de afaceri Puiu Popoviciu.

Băsescu a spus că nu îi este uşor să răspundă, adăugând că "te aştepţi la minciună de la un Vadim, de la un ziarist chiar" şi precizând că, în momentul în care minciuna vine de la un ofiţer superior, atunci se produce o reală dezamăgire.

El a spus despre Cornel Şerban că este "un ofiţer care încearcă să facă trafic de influenţă uzând de numele preşedintelui României". Băsescu a spus că dezamăgirea uriaşă este legată de faptul că un ofiţer superior "s-a pretat la aşa ceva".

"În concluzie: o profundă dezamăgire. Am crezut întotdeauna în corectitudinea militarilor", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici