Băsescu, în mesajul de Ziua Eroilor: Să privim cu respect către trecut, să aducem un omagiu eroilor

Preşedintele Traian Băsescu arată, într-un mesaj transmis joi, că Ziua Eroilor reprezintă "un bun prilej pentru a rememora faptele lor, care rămân în memoria naţională ca o dovadă incontestabilă a jertfei de sine".

510 afișări
Imaginea articolului Băsescu, în mesajul de Ziua Eroilor: Să privim cu respect către trecut, să aducem un omagiu eroilor

Traian Băsescu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj, joi, cu prilejul Zilei Eroilor.

"Odată cu Înălţarea Domnului, comemorăm Ziua Eroilor români care, cu demnitate şi curaj, s-au sacrificat pentru binele ţării noastre. În această zi cu o simbolistică aparte, gândurile noastre se îndreaptă cu gratitudine către toţi cei care şi-au dedicat viaţa crezului de a-şi sluji ţara şi care, prin devotamentul lor, au contribuit la libertatea, independenţa, integritatea şi suveranitatea României de astăzi", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit mesajului, "Ziua Eroilor reprezintă un bun prilej pentru a rememora faptele lor, care rămân în memoria naţională ca o dovadă incontestabilă a jertfei de sine".

"Să privim cu respect către trecut şi să aducem un omagiu tuturor eroilor cunoscuţi şi necunoscuţi ai neamului românesc", conchide şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici