Băsescu: Îndemnul pentru români - solidaritate pentru că nimeni nu scapă de criză individual

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că îndemnul său pentru români este "solidaritate", pentru că "nimeni nu poate scăpa de criză individual", el adăugând: "Ori ieşim toţi, dar odată cu ţara, pentru că salvări individuale nu există".

561 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Îndemnul pentru români - solidaritate pentru că nimeni nu scapă de criză individual

Băsescu: Îndemnul pentru români - solidaritate pentru că nimeni nu scapă de criză individual (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Îndemnul meu pentru oamenii politici este prudenţă. Îndemnul meu pentru români e solidaritate, pentru că nimeni nu poate scăpa de criză individual", a spus şeful statului.

Băsescu a spus că în România nu există un loc în care să se fugă de criză.

"Din criză ori ieşim toţi, dar numai odată cu ţara. Nu există loc în ţara asta în care să fugim de criză. Ori scoateam ţara şi ieşim noi toţi, ori, salvări din criza grea în care se află Europa şi lumea nu există", a adăugat Băsescu.

El a subliniat că există un orizont, că se ştie ce este de făcut şi că există şi resursele pentru a trece prin criză cu pagube minime.

"Avem un orizont, ştim ce avem de făcut, avem resurse să trecem cu pagube minime prin criză. Suntem mai bine pregătiţi decât în 2009, dar trebuie să fim responsabili", a spus Băsescu, şeful statului precizând că este nevoie să se accelereze ceea ce s-a început în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici