Băsescu la CSM: Interimatul la ICCJ pe care vreţi să-l stabiliţi astăzi este la limita legii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la şedinţa CSM, că este incorect ca la expirarea unor mandate să nu se propună alte persoane, apreciind că interimatul la ICCJ pe care CSM vrea să-l stabilească este la limita legii, iar "CSM nu poate intra în acest joc de aplicare a legii la limită".

43 afișări
Imaginea articolului Băsescu la CSM: Interimatul la ICCJ pe care vreţi să-l stabiliţi astăzi este la limita legii

Băsescu la CSM: Interimatul la ICCJ pe care vreţi să-l stabiliţi astăzi este la limita legii (Montaj foto)

"După părerea mea, este incorect ca la expirarea unor mandate să nu se propună, conform legii, alte persoane. Interimatul pe care vreţi să-l stabiliţi astăzi este la limita legii. CSM nu poate intra în acest joc de aplicare a legii la limită", a declarat Băsescu la şedinţa CSM.

Cineva din sală a replicat că magistraţii sunt independenţi, iar Băsescu a răspuns: "Independenţi, dar în afara legii".

El a mai spus că reluarea activităţii în justiţie este extrem de importantă.

Băsescu le-a urat succes în soluţia pe care o vor adopta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici