Băsescu: La întâlnirea Andronescu-sindicate se vrea transformarea unor legi bune în unele convenabile

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că la întâlnirea dintre ministrul Educaţiei şi sindicatele din domeniu se pune problema transformării unui pachet de legi bune pentru reformă - propuse de Comisia Miclea - într-un pachet de legi "convenabile".

50 afișări
Imaginea articolului Băsescu: La întâlnirea Andronescu-sindicate se vrea transformarea unor legi bune în unele convenabile

Băsescu: La întâlnirea Andronescu-sindicate se vrea transformarea unor legi bune în unele convenabile (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a criticat faptul că Andronescu se întâlneşte cu sindicatele, menţionând că reprezentanţii acestora poartă responsabilitatea, la fel ca şi miniştrii din domeniu de până acum, a lipsei de reformă în învăţământ.

Băsescu a spus că la întâlnirea dintre ministrul Educaţiei şi sindicate "se pune problema" transformării unor legi bune - cum sunt cele propuse de Comisia prezidenţială condusă de Mircea Miclea - în unele "convenabile".

Ministrul Andronescu a fost prezentă, joi, la întâlnirea cu reprezentanţii federaţiilor sindicale din Educaţie. Ea a spus că obiectivul său este ca pachetul de legi ale Educaţiei "să mulţumească pe toată lumea".

Ea a mai spus că legile Educaţiei trebuie supuse dezbaterii publice şi a Parlamentului, arătând că până în 14 august doreşte să se finalizeze discuţiile cu sindicatele pentru găsirea celei mai bune formule de pachet legislativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici