Băsescu: Merg la cumpărături când au loc alegeri ca să treacă ziua mai repede

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, referitor la faptul că merge de obicei la cumpărături atunci când au loc alegeri, că face aceasta "ca să treacă ziua mai repede".

146 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Merg la cumpărături când au loc alegeri ca să treacă ziua mai repede

Băsescu: Merg la cumpărături când au loc alegeri ca să treacă ziua mai repede (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a fost întrebat despre faptul că în mai multe rânduri, în zile în care au avut loc alegeri, a fost văzut la cumprături.

"În mod categoric n-am avut alegeri la care, după ce am votat, să nu mă duc la cumpărături, dar nu e o superstiţie, e o preocupare, ca să treacă ziua mai repede", a spus preşedintele , într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

El a făcut aceste declaraţii prin telefon, dintr-o cafenea aflată într-un hipermarket.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din Bucureşti, el invitându-i apoi pe ziariştii prezenţi să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat şi reportofoane.

Preşedintele Băsescu a votat, duminică dimineaţă, la Colegiul Economic "A. D. Xenopol".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici