Băsescu primeşte la Cotroceni reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor

Preşedintele Traian Băsescu va primi, miercuri, la Cotroceni, reprezentanţi ai sindicatelor, întâlnirea urmând a începe la ora 16.30 şi reprezentanţi ai patronatelor, de la ora 18.30.

11 afișări
Imaginea articolului Băsescu primeşte la Cotroceni reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor

Băsescu primeşte la Cotroceni reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor (Imagine: Mediafax Foto)

Informaţia a fost confirmată de Preşedinţie.

Întâlnirile au loc la solicitările primite de şeful statului de la reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la plecarea de la discuţiile pe buget de la Ministerul Finanţelor, că a fost să prezinte sindicatelor, patronatelor, situaţia economică a României.

Citeşte şi:

Băsescu: Am prezentat sindicatelor şi patronatelor situaţia economică a României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici