Băsescu şi soţia sa au făcut o baie de mulţime la Braşov, de Revelion

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au făcut o baie de mulţime, de Revelion, la Braşov, după discursul de an nou adresat de şeful statului românilor şi după focurile de artificii care au durat aproximativ 10 minute, oamenii călcându-se în picioare aproape ca să dea mâna cu preşedintele.

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi soţia sa au făcut o baie de mulţime la Braşov, de Revelion

Băsescu şi soţia sa au făcut o baie de mulţime la Braşov, de Revelion (Imagine: Mediafax Foto)

Cateva mii de oameni au umplut până la refuz Piaţa Sfatului din Brasov la cumpana dintre ani. Braşovenii şi turiştii veniţi să sărbătorească Anul Nou la Braşov au incins hore şi au ciocnit pahare de şampanie după numărătoare inversă.

Aici, preşedintele Băsescu a susţinut un discurs şi le-a urat braşovenilor un an nou mai bun şi să "trăiască bine".

După focurile de artificii care au durat aproximativ zece minute, preşedintele Băsescu, împreună cu soţia sa, au făcut o baie de mulţime, au făcut fotografii şi au ciocnit pahare de şampanie cu cei prezenţi în Piaţa Sfatului.

Oamenii pur şi simplu s-au călcat în picioare şi s-au îmbulzit pentru a putea da mâna cu şeful statului, iar forţele de ordine au făcut faţă cu greu valurilor de mulţime.

Băsescu şi soţia sa, împreună cu primarul Braşovului, George Scripcaru şi prefectul Emil Niţă, s-au retras apoi la un restaurant din centrul oraşului.

Distracţia în Piaţa Sfatului a continuat şi după plecarea oficialităţilor şi au fost încinse din nou hore şi sârbe întreţinute de muzica Laurei Lavric, care a încheiat programul artistic pregătit de Primăria Braşov.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns înainte de miezul nopţii, de Revelion, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Şeful statului a rostit un discurs la începutul căruia a declarat că este o onoare pentru el să petreacă Revelionul alături de braşoveni.

Citeşte şi:

Băsescu: Instituţiile statului au capacitatea de a face ca în 2009 să trăim mai bine

Anul Nou, în jurul lumii

Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului

Băsescu se întâlneşte, joi, cu membri ai Guvernului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici