Băsescu spune că are o cicatrice pe obraz de la o operaţie, după 1998

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, la OTV, că are cicatricea de pe obrazul stâng de la o operaţie făcută după 1998, la Policlinica Elias, pentru un lipom.

438 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că are o cicatrice pe obraz de la o operaţie, după 1998

Băsescu spune că are o cicatrice pe obraz de la o operaţie, după 1998 (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Cicatricea a apărut după 1998. Aici am avut un lipom, grăsime crescută sub piele şi m-am dus la Policlinica Elias, nu la spital, şi mi-a scos un bulgare de grasime, prin 1998 sau 1999. La Elias, e trecută acolo şi data", a declarat Traian Băsescu, comentând informaţiile vehiculate pe diverse bloguri privind un presupus viol în care ar fi fost implicat în 1973 şi în urma căruia s-ar fi ales cu o cicatrice pe faţă.

El a mai spus că cei care îl atacă "nu au prea multă minte".

"Aici a tăiat, pe obraz, a scos mingiuţa aceea de grăsime şi m-a cusut la loc. Am noroc că cei care mă atacă nu au prea multă minte", a mai spus Băsescu.

El a precizat că cei care l-au atacat puteau să găsească fotografii mai vechi care demonstrează că respectiva cicatrice nu exista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici