Băsescu: Sunt primari care aduc la Zilele Comunei fetiţe cu funduleţul gol, în loc de formaţii locale

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, luni, la postul Look Tv, că obişnuieşte să meargă, vara, la Zilele comunelor şi a criticat faptul că unii primari aduc la astfel de evenimente "fetiţele alea cu funduleţul gol", "specimene" şi "nonvalori", pe bani mulţi, în loc de formaţii folclorice.

338 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sunt primari care aduc la Zilele Comunei fetiţe cu funduleţul gol, în loc de formaţii locale

Băsescu: Sunt primari care aduc la Zilele Comunei fetiţe cu funduleţul gol, în loc de formaţii locale

Băsescu a arătat că astfel de evenimente sunt pentru el o ocazie să intre în contact direct cu oamenii şi a menţionat că apreciază foarte mult acele Zile ale comunei sau târguri în care sunt promovate folclorul şi obiceiurile locale.

"Ce te faci, însă, că văd că a dat cosmopolitismul peste noi, şi exact ce vedem la televizor, fetiţele alea cu funduleţul gol, le vedem şi la Zilele comunei, că primarul se făleşte să ducă specimenele alea acolo, nonvalorile acelea. Şi pe bani mulţi. În loc să aducă formaţii locale, folclorice", a comentat preşedintele.

"Trebuie să le aducă pe fetiţele care apar la ştiu eu ce emisiuni de la televiziuni", a mai spus Traian Băsescu.

Şeful statului a mai afirmat că, dacă ar fi fost cetăţean al unei astfel de comune, în care "îi aduce fetiţele de la nu ştiu ce emisiune de la televizor", nu ar participa la Ziua Comunei, arătând că vrea să vadă portul popular şi chiar să se îmbrace în portul popular.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici