BAT anunţă noul director al Ariei Europa Centrală şi de Sud

  • Articol susţinut de BAT România.
  • Frederico Monteiro, în prezent director regional de marketing pentru Europa şi Africa de Nord, va prelua funcţia de director BAT al Ariei Europa Centrală şi de Sud (CES), după obţinerea vizei.
  • El va prelua acest rol de la Ram Addanki, care se va retrage din activitate la sfârşitul lunii iulie 2021.
  • Frederico se va dedica în continuare obiectivului BAT de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow™) pentru toate entităţile implicate, obiectiv care include reducerea impactului afacerii asupra sănătăţii.
432 afișări
Imaginea articolului BAT anunţă noul director al Ariei Europa Centrală şi de Sud

BAT anunţă noul director al Ariei Europa Centrală şi de Sud

Bucureşti, 16.07.2021 – BAT îl numeşte pe Frederico Monteiro la conducerea Ariei Europa Centrală şi de Sud (CES). După îndeplinirea tuturor formalităţilor, Fred va coordona de la Bucureşti operaţiunile pentru şapte pieţe: România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Slovacia şi Ungaria. După ce a condus cu succes CES în ultimii trei ani şi jumătate, Ram Addanki se va retrage din activitate. BAT este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat al României, cu o contribuţie în anul 2020 de peste 9,6 miliarde de lei, sub formă de taxe şi accize.

Fred Monteiro, în prezent director regional de marketing pentru Europa şi Africa de Nord (ENA), s-a alăturat BAT în Brazilia în urmă cu aproape 13 ani. În 2009 s-a mutat în Japonia, ocupând poziţia de director de marketing şi, ulterior, de Director General. Fred s-a mutat apoi la Londra, unde a preluat rolul de coordonator al echipei pentru produse şi inovaţii şi apoi pe cel de director de marketing pentru produsele cu risc redus.

În februarie 2019, Fred a devenit Marketing Manager pentru regiunea Europa şi Africa de Nord, având o contribuţie esenţială la dezvoltarea puternică a noii categorii de produse pe toate pieţele din regiunea Europa şi Africa de Nord.

„Sunt nerăbdător să continui angajamentul BAT de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow™) oferind consumatorilor adulţi o gamă largă de produse satisfăcătoare şi cu risc redus, cum este glo”, a declarat Fred Monteiro, noul director pentru Europa Centrală şi de Sud al BAT.

Ram Addanki, în prezent director al CES, a decis să se retragă din activitate după mai bine de 27 de ani petrecuţi în cadrul BAT în diferite ţări.

„Ultimii ani au reprezentat o călătorie fantastică, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Sunt recunoscător că am putut contribui la transformarea companiei de-a lungul timpului, gândindu-mă mereu la consumatorii noştri şi la modul în care putem răspunde mai bine nevoilor lor, reducând în acelaşi timp impactul business-ului nostru asupra sănătăţii”, a declarat Ram Addanki, actualul director pentru Europa Centrală şi de Sud al BAT.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici