Bătăi şi împuşcături în apropierea unei discoteci dintr-o comună prahoveană

Un bărbat a ajuns la spital împuşcat cu un pistol cu bile în abdomen şi un altul a fost internat cu maxilarul fracturat, în urma unui scandal petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din localitatea prahoveană Puchenii Moşneni.

245 afișări
Imaginea articolului Bătăi şi împuşcături în apropierea unei discoteci dintr-o comună prahoveană

Bătăi şi împuşcături în apropierea unei discoteci dintr-o comună prahoveană

Potrivit comisarului şef Alexandru Şteoalfă, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00 la discoteca din localitatea Puchenii Moşneni, situată în apropiere de Ploieşti.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un grup de tineri aflaţi în discotecă şi care consumaseră alcool s-au luat la ceartă cu un alt tânăr, câţiva dintre ei agresându-l pe acesta. Tânărul agresat şi-a sunat tatăl şi i-a povestit cele întâmplate. În scurt timp, tatăl băiatului a venit la discotecă, având asupra sa un pistol cu bile, pe care-l deţinea legal.

Din declaraţiile date poliţiştilor, a reieşit că bărbatul i-a întrebat pe tineri de ce l-au agresat pe fiul său, moment în care câţiva dintre aceştia au sărit la bătaie. Tatăl tânărului agresat a scos pistolul şi a tras, în primă fază, două focuri în plan vertical, după care l-a împuşcat în abdomen pe unul dintre agresori.

Potrivit comisarului Şteoalfă, starea bărbatului împuşcat este bună, el fiind rănit superficial.

În schimb, bărbatul care a tras şi care a fost bătut de către tinerii care i-au agresat fiul, a fost transportat la spitalul judeţean Ploieşti în Secţia ORL pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale, întrucât în urma altercaţiei s-ar fi ales cu maxilarul fracturat.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, tinerii agresori fiind cercetaţi pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

De asemenea, se fac cercetări pentru a se stabili dacă bărbatul care l-a împuşcat pe unul dintre tineri era în legitimă apărare când a folosit arma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici