Bătaie cu bâte de baseball la un cazino din Piteşti (Video)

Trei persoane au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, în urma unui conflict cu agenţii unei firme de pază şi protecţie dintr-un cazino din Piteşti, în care au fost folosite bâte de baseball.

934 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu bâte de baseball la un cazino din Piteşti (Video)

Bătaie cu bâte de baseball la un cazino din Piteşti

Altercaţia a început în faţa unuia dintre cazinourile de lux din Piteşti, unde un bărbat a fost agresat de agenţii de pază, iar ulterior doi unchi ai victimei au sărit în ajutorul acestuia, fiind şi ei loviţi.

În final, toţi trei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, unde au venit aproape o sută de rude şi prieteni ai celor agresaţi, dar şi zeci de poliţişti şi jandarmi care au păstrat ordinea în zonă.

"Au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe trei victime, cu traumatisme cranio-faciale, ale scalpului şi abdominale. Au primit îngrijiri medicale de specialitate, au făcut radiografii, dar nimeni nu a rămas internat. Sunt în afara oricărui pericol", a declarat dr. Cătălin Dogaru de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

Unul dintre bărbaţii agresaţi susţine că a fost scos din cazino de către agenţi de pază, care l-au lovit cu pumnii şi cu bâte de baseball.

"M-au scos afară din cazinou, au tăbărât cu pumnii şi cu bâtele de baseball pe mine peste 20 de agenţi de pază, am apucat să-mi sun unchii să vină să mă salveze, au venit şi au fost bătuţi şi ei. Ne-au bătut ca pe nişte răufăcători deşi nu am făcut nimic, eram în cazinou şi mă distram", a declarat Nelu Vlăsceanu.

În ajutorul celor agresaţi a sărit şi fostul antrenor al echipei de baschet din Piteşti, Gheorghe Ziguli.

Reprezentanţii firmei de pază au refuzat să discute cu jurnaliştii, iar victimele, care nu au necesitat internarea, vor depune, luni, plângere penală împotriva agresorilor.

Poliţiştii argeşeni au început o anchetă în acest caz, toţi cei implicaţi în scandal fiind audiaţi în noaptea de duminică spre luni de către oamenii legii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici