Bătaie cu TOPOARE la un botez din România. Scandalul a pornit din cauza darului dat de unii invitaţi

Şapte persoane au ajuns, luni, la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vâlcea, după ce mai mulţi petrecăreţi, care au participat la un botez, s-au luat la bătaie şi au folosit topoare. Conflictul ar fi început de darul primit la botez, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11347 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu TOPOARE la un botez din România. Scandalul a pornit din cauza darului dat de unii invitaţi

Bătaie cu TOPOARE în Vâlcea. Scandalul a pornit din cauza unui dar de botez

În urma bătăii dintre mai multe persoane, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, şapte petrecăreţi au ajuns la spital, unul dintre ei fiind lovit cu toporul în cap.

”Au fost şapte victime. S-au bătut între ei. Unul a fost mai grav, cu o secţiune de tendon, la mână, a fost trimis la Craiova, la Chirurgie Plastică, trei dintre ei cu traumatisme craniene, dintre care unul care a fost lovit cu toporul în cap, are o fractură parietală, a mers şi el acasă după consult, iar restul cu leziuni superficiale, cu contuzii şi cu plăgi contuze superficiale, care au fost trimişi acasă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Radu Bododea, director medical în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Pentru aplanarea scandalului, angajaţii restaurantului unde a avut loc botezul au cerut ajutorul poliţiştilor. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că totul ar fi început de la sumele oferite în plic de unii dintre cei care au fost invitaţi la botez.

"Poliţiştii au fost sesizaţi, în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, de două persoane, angajaţi ai unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că în localul respectiv, în timpul unei petreceri de botez, a izbucnit un conflict spontan între mai mulţi meseni. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmii au intervenit la faţa locului, conflictul fiind aplanat. Din primele date, se pare că cele şapte persoane implicate se cunoşteau între ele, iar conflictul a pornit de la stabilirea darului", a precizat, pentru MEDIAFAX, Sandra Bălteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici