BĂTAIE de stradă la Săcele: Şapte persoane au ajuns la spital. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi

Şapte persoane au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei altercaţii care a avut loc pe o stradă din municipiul Săcele şi în care au fost implicaţi zece bărbaţi. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi, luni, de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1827 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE de stradă la Săcele: Şapte persoane au ajuns la spital. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi

BĂTAIE de stradă la Săcele: Şapte persoane au ajuns la spital. Mai mulţi suspecţi sunt audiaţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov, Gabriela Dinu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că altercaţia a avut loc între mai multe persoane de etnie romă, pe strada Pajiştei, din municipiul Săcele.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că a fost o bătaie între mai mulţi vecini, unii dintre ei fiind şi rude.

"A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, pe strada Pajiştei, din Săcele. Mai mulţi bărbaţi s-au lovit reciproc şi a fost aruncată o piatră în geamul unei maşini. În total au fost zece persoane implicate în altercaţie, iar şapte dintre acestea au solicitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum a izbucnit scandalul.

"Nu a rămas nimeni internat. Luni vor fi conduse la audieri mai multe persoane", a spus Gabriela Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici